Thailands premiärminister besöker Phuket denna månad

Phuket -

Thailands premiärminister kommer att besöka Phuket igen denna månad för att främst följa upp transportprojekt.

Phukets viceguvernör Amnuay Pinsuwan berättade för Phuket Express att premiärminister Srettha Thavisin och transportminister Suriya Juangroongruangkit är planerade att besöka Phuket den 29 septemberth.

Deras besök kommer främst att följa upp transportministeriets och naturresurs- och miljöministeriets huvudprojekt.

Huvudprojekten är utvecklingen av Phukets andra internationella flygplats (Phang Nga flygplats), sophantering, problem med vattenresurser, projektet Andaman Wellness Corridor och andra försenade transportprojekt.

Relaterade artiklar:

Thailands nya premiärminister Srettha Thavisin besökte Phuket för att diskutera en förlängning av Phukets internationella flygplats och turismutveckling.

Thailands premiärminister Srettha Thavisin besökte Bangla Road i Patong. Anledningen till att besöka Phuket var att det var huvudporten, enligt Mr Thavisin, till landets internationella turisminkomst.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.