Koh Kradan kommer att öppna igen i oktober efter lång stängning

PRESSMEDDELANDE:

BANGKOK (NNT) – Efter att ha mottagit den prestigefyllda titeln världens bästa strand från World Beach Guide tidigare i år, förbereder sig Koh Kradan nu för att välkomna besökare igen när den öppnar sina stränder igen den 1 oktober. Ön kommer att vara tillgänglig fram till den 31 maj nästa år.

Beläget i Hat Chao Mai National Park i Trang-provinsen, har detta två kilometer långa paradis med fin vit sand, kristallklart vatten och pulserande marint liv. Efter fyra månaders säsongsstängning är ön redo att välkomna resenärer som söker naturlig skönhet och lugn.

Koh Kradans erkännande är välförtjänt, tack vare sin orörda miljö. Dess azurblå vatten är perfekt för simning och vattensporter, och erbjuder fängslande utsikt över korallrev och tropiska fiskar. Under stängningen prioriterades bevarandeinsatser för att skydda öns ömtåliga ekosystem.

Besökare kan se fram emot ett brett utbud av aktiviteter som snorkling, dykning, kajakpaddling och ren avkoppling. De tillgängliga boendealternativen tillgodoser ett brett utbud av budgetar. Med öns återöppning kan resenärer från hela världen återigen fördjupa sig i dess naturliga skönhet och tidlösa lockelse, vilket stärker dess status som en toppdestination för naturentusiaster och strandälskare.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.