Viktpolicy för flygsäkerhet Bangkok Airways redskap

PRESSMEDDELANDE:

Bangkok Airways har meddelat implementeringen av en ny policy som kräver att alla passagerare vägs innan de går ombord på deras flyg. Denna åtgärd, som gäller fram till den 31 oktober, infördes för att säkerställa flygsäkerheten i enlighet med standardåtgärderna som fastställts av International Civil Aviation Organization (ICAO).

I ett officiellt uttalande från flygbolaget betonade Bangkok Airways sitt engagemang för att följa internationella flygsäkerhetsprotokoll. Det primära syftet med detta initiativ är att exakt beräkna flygplanets startvikt, en avgörande faktor för att garantera säkerheten för varje flygning.

Vägningen kommer att ske vid avgångsgrinden precis innan passagerare går ombord på sina flyg, och flygbolaget har begärt samarbete från alla passagerare i detta avseende. Den har också försäkrat passagerarna att informationen som samlas in under vägningsprocessen kommer att behandlas konfidentiellt.

Flytten följer en liknande åtgärd som redan har implementerats av andra internationella flygbolag, såsom Korean Air och Air New Zealand, med samma mål att förbättra flygsäkerheten.

Bangkok Airways, ett välrenommerat flygbolag med ett mångsidigt nätverk av reguljära tjänster, kopplar resenärer till olika destinationer i Thailand, Kambodja, Hong Kong, Laos, Maldiverna, Myanmar, Singapore och Vietnam.

Passagerare som planerar att resa med Bangkok Airways uppmanas att anlända till avgångsporten med tillräcklig tid för att klara den nya vägningsproceduren. De rekommenderas också att besöka Bangkok Airways officiella webbplats eller kontakta flygbolagets kundtjänst för mer information och uppdateringar angående denna nya policy.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.