Tre kvarvarande kineser arresterades i Phuket

Phuket -

Tre kineser har gripits i Thalang för 168 dagars övervistelse.

Phuket Immigration berättade för The Phuket Express att de inspekterade ett område i Soi Mai Khao 6 i Mai Khao-distriktet efter en rapport från en orolig medborgare.

Tre kineser hittades som identifierades endast av deras ålder, 34 år gamla, 29 och 55 år gamla. De befanns ha 168 dagar kvar på sina lagliga visum för att stanna i Thailand.

De fördes till Tha Chat Chais polisstation för att åtalas för övervistelse och för att vänta på att bli utvisade till Kina på deras bekostnad.

Liknande artikel:

En algerisk man greps nära Chalongs polisstation för 193 dagars uppehåll.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.