Patong-förare hamnar fast i havet på Patong Beach - VIDEO

Patong –

En pickup fastnade i vattnet vid Patong Beach när föraren ska ha försökt få tag i havsvatten för att hjälpa till att lagra fisk och skaldjur.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen på Patong Beach, mittemot ett hotell, en kväll tidigare i veckan. De kom till platsen för att hitta pickupen halvt i vattnet.

En oidentifierad förare och två anställda försökte rädda havsvatten med hjälp av fyra hinkar som fanns inuti pickupen. De skulle använda havsvattnet för att hålla skaldjuren levande och fräscha på en restaurang.

Men medan pickupen backade från stranden steg havsvattnet snabbare än det brukar. Havsvatten läckte in i pickupen och de tillkallade hjälp. Lastbilen drogs tillbaka till stranden.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att den oidentifierade föraren inte var berusad, inga skador rapporterades, men pickupen skadades av havsvattnet. Phuket Express noterade att Patongpolisen inte nämnde om några anklagelser kommer att riktas mot föraren.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.