Tre personer skadades efter att motorcykel sidovagn kolliderar med sedan på Phukets huvudväg

Phuket -

Tre personer har skadats efter att en sidovagn med motorcykel kolliderade med en sedan på förbifartsvägen i Mueang Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan tisdagen (19 september).th) på förbifartsvägen (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) norrgående körfält i Koh Kaew.

Insatspersonal och The Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade sedanen på vägen. Vid vägkanten hittade de den välta motorcykelsidovagnen (kallad en Saleng på thailändska).

Tre oidentifierade personer skadades och de fördes till ett närliggande sjukhus. Orsaken till olyckan utreds fortfarande av Phuket City Police för eventuella ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.