Kort period av regn orsakar översvämningar i Phuket

Phuket -

Vissa områden i Phuket drabbades av översvämningar efter en kort period av regn som orsakade långa trafikstockningar under en timme under dagen.

Det kraftiga regnet drabbade vissa delar av Rassada och Kathu i ungefär en halvtimme på måndagen (18 september). Vissa områden och vägar översvämmades som vid Sam Kong-korsningen till Yaowarad Road, Soi Pa Nieang och Phra Phuket Kaew Road i Kathu.

Det var trafikstockningar på många vägar i översvämmade områden, men inom en timme efter översvämningen hade vattnet på vägarna redan minskat.

Thailands meteorologiska avdelning har förutspått kraftiga regn för 33 provinser under de kommande 24 timmarna, med 70 % av Bangkok som förväntas påverkas.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.