En person död, nio personer skadade efter att minivan kolliderar med lastbil nära Hat Yai

FOTO: MGR online

Song Khla –

En person dog och nio personer skadades efter att en minibuss kolliderade med en lastbil nära Hat Yai.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan söndagen (17 september).th) på Lop Buri Ramet Road i Baan Kok Mao, Tha Chang sub-distrikt.

De kom till platsen för att hitta den vältade minivanen på vägen. En oidentifierad kvinna inne i minivanen dödförklarades senare på ett lokalt sjukhus medan ytterligare nio personer hade ådragit sig olika skador. Minivansföraren, vars namn undanhölls av polisen, var oskadd.

Vittnen på platsen sa att minivanen stod framför lastbilen och plötsligt bytte fil.

Minibussföraren sa att han hade med sig 10 passagerare som reste till Song Khla men skyllde på olyckan för att han inte var bekant med området och inte hans körkunskaper eller snabba filbyte.

Vid presstillfället hade inga juridiska utmaningar lämnats in i samband med olyckan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.