Patong Tuk Tuk-taxichaufför kapitulerar efter påkörningsskada av saudiarabisk fotgängare

Patong –

En Tuk Tuk-taxichaufför överlämnade sig till Phuket-polisen efter att han träffat och skadat en saudiarabisk fotgängare och lämnat olycksplatsen.

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee berättade för Phuket Express att på onsdagskvällen (13 september)th) kl. 7 körde en tuk-tuk-taxi på en utländsk turist som gick på vandringsleden på Rainbow Road i Patong innan han rusade iväg.

Tuk Tuk-taxichauffören gav sig senare till Patong-polisen och identifierades endast som Mr. Eakkaluck, 37.

Den utländska turisten identifierades senare fullständigt som Alotaibi Meshari Midad, 38, en saudiarabisk medborgare. Han fördes till Patongs sjukhus.

Tuk Tuk-taxichauffören berättade för polisen att efter att han slagit mannen gick han till Patong Hospital för att besöka turisten innan han kom till polisstationen för att överlämna sig.

Polisen fortsätter sin utredning och överväger ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.