Phuket immigration undersöker anklagelser om illegala ryska arbetare

Phuket -

Phuket Immigration inspekterade ett företag i Phuket efter att de fått besked om att det påstås ha arbetat en rysk person där illegalt.

Phuket Immigration berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan underrättades av en bekymrad medborgare att det fanns en rysk medborgare som illegalt arbetade på ett företag i Wichit, Mueang Phuket.

De gick till företaget där de hittade en rysk man. Poliser kontrollerade dock och fann att den ryske mannen har ett lagligt arbetstillstånd. Phuket Express noterade att immigrationstjänstemän inte avslöjade några detaljer om den ryske mannen eller detaljer om hans arbetstillstånd.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.