Polisen jagar misstänkta som stal kablar nära Phukets flygplats

Phuket -

Polisen jagar efter misstänkta som stal kablar som tillhör Aeronautical Radio of Phuket Control Center nära Phukets internationella flygplats.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express på söndagen (10 september) att på nätterna den 25 augustith och augusti 30th2023 stal flera misstänkta kommunikationskablar som tillhör Aeronautical Radio of Phuket Control Center.

Kostnaden för stulna kommunikationskablar är 50,172 XNUMX baht. Centret lämnade in en anmälan till Sakoo-polisen. Polisen letar efter oidentifierade misstänkta vid presstid.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.