Illegal kvinnlig taxichaufför arresterad i Phuket

Phuket -

En illegal kvinnlig taxichaufför greps och bötfälldes efter att ha använt sitt personliga fordon för att förflytta passagerare som en illegal taxi i Phuket.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express att de underrättades från oroliga medborgare om den olagliga handlingen under den gångna helgen. En kvinna som var en illegal taxichaufför använde ett personligt fordon för att förflytta passagerare utan några lagliga taxilicenser i Patong och Phuket City-området.

Den kvinnliga föraren identifierades av polisen som Phonpimon Thongnop. Hon fördes till Phukets polisstation för att åtalas för att ha använt personliga fordon för att förflytta passagerare.

Hon fick böta 2,000 XNUMX baht.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.