UPPDATERING: Thailändsk man åtalad efter att ha visat pistol för rysk kvinna i Patong

Patong –

En thailändsk man har åtalats efter att ha visat en pistol för en rysk kvinna i ett rum på ett hotell i Patong.

Vår tidigare historia:

En berusad thailändsk man greps med en pistol efter att han påstås ha gripit en rysk kvinna på ett hotell i Patong, men detaljerna om händelsen var ytterst begränsade.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express att en thailändsk man vid namn Mr. Kittipoom Mamak åkte till Bangla Road i Patong innan han träffade den ryska kvinnan och de umgicks en stund. Han bad henne följa med honom till ett hotell där han bodde för att koppla av och titta på tv på Phra Metta Road i Patong och hon gick med på det eftersom han vid det laget inte verkade vara ett potentiellt hot. Kittipoom, som var berusad, tog sedan fram en pistol på hotellrummet och lade den på ett bord. Den ryska kvinnan blev rädd och flydde och bad om hjälp från en hotellanställd.

Polisen beslagtog den guldfärgade Beretta-pistolen med 14 kulor från Mr. Kittipoom. Han åtalades för att ha burit ett vapen med ammunition offentligt utan vederbörlig anledning. Den ryska kvinnan ville dock inte vidta några andra rättsliga åtgärder mot herr Kittipoom.

Kittipoom förblev häktad vid presstillfället och hade ingen förklaring till sitt bisarra beteende.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.