Misstänkt greps i Phuket efter att ha mördat en 74-årig kvinna

FOTO: Siam Rath

Phuket -

En misstänkt greps i Phuket efter att han och en annan misstänkt påstås ha mördat en 74-årig kvinnlig äldre i Nakhon Si Thammarat och stulit hennes iPhone.

Polisen för Crime Investigation Bureau (CIB) berättade för TPN-media att de denna vecka har arresterat en man som endast identifierats som Siri 'K', 43. Han greps framför en bensinstation i Cherng Talay, Thalang.

På Juni 1st2023 underrättades Na Bon-polisen i Nakhon Si Thammarat om att en 74-årig kvinna hittades död i en lokal livsmedelsbutik. Sår hittades på hennes hals och hon verkade också ha blivit strypt med en behå. De misstänkta ska också ha stulit en iPhone från kvinnan.

Polisen identifierade att en av två misstänkta var Siri. Den andra misstänkte, som inte var identifierad, har redan gripits. En arresteringsorder utfärdades för Siri på grund av anklagelsen om att ha varit inblandad i kroppsmisshandel som ledde till dödsfall och stöld.

Siri har förnekat alla anklagelser som presstid och hävdat oskuld.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.