Misstänkt greps efter att ha ryckt väskan från offret i Patong tvättstuga

Patong –

En misstänkt greps efter att han ryckt en väska från ett kvinnligt offer i en tvättstuga i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de har arresterat Nathee Sirisom, 30, från Songkhla. Han greps i en lägenhet i Soi Phra Baramee, Patong.

Gripandet kom efter att Phukets provinsdomstol hade utfärdat en arresteringsorder den 6 septemberth, 2023 för honom på grund av en anklagelse om stöld och misshandel som orsakat kroppslig och psykisk skada.

Nathee erkände brottet för polisen och berättade att han är arbetslös och inte hade några pengar att betala för sitt hyresrum.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.