Patong Tuk Tuk-taxichaufför fick böter på 500 baht för att ha misshandlat indiska passagerare

Patong –

En Tuk Tuk-taxichaufför har åtalats och bötfällts med 500 baht för att ha attackerat sina indiska passagerare i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att en dash cam-video hade blivit viral på sociala medier tidigare i veckan. Videon verkar visa en grupp taxichaufförer som bråkar med en grupp utländska turister på en väg i Patong. En av taxichaufförerna i videon verkar fysiskt överfalla en av de indiska turisterna genom att slå honom i ansiktet.

Patongpolisen fortsatte sin utredning efter händelsen och fann att en Tuk Tuk-taxichaufför hade plockat upp fem indiska turister från Bangla Road i Patong för att föra dem tillbaka till deras hotell. Men vid ankomsten till hotellet började ett rasande verbalt argument om taxiavgiften innan situationen eskalerade och kaos började på vägen som orsakade allmän olägenhet för trafikanterna.

Tuk Tuk-taxichauffören som överföll en indisk turist, endast identifierad som Mr. Chitnapong, arresterades senare. Han anklagades för att vara en allmän olägenhet och fick böter på 500 baht. Han blev också tillsagd att vara bra mot turister, vilket Chitnapong lovade att göra det för framtiden.

De inblandade indiska turisterna talade inte med media eller släppte ett uttalande.

Relaterade artiklar:

En Tuk Tuk taxichaufför har ådragit sig skador av skott efter ett gräl med en annan Tuk Tuk taxichaufför i Patong.

En Tuk Tuk-taxichaufför har kapitulerat efter att ha skjutit en annan Tuk Tuk-taxichaufför, som fick allvarliga skador. De två männen arbetade vid samma taxistation.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.