Tio-årige Harrison Phillips, Rising Star i filmen "The Creator"

Den unga talangen Harrison Phillips, som kommer från en mångsidig bakgrund med brittiskt och thailändskt arv, har fängslat publiken med sin otroliga prestation i filmen "The Creator". Med John David Washington i huvudrollen filmades filmen över hela Thailand under en anmärkningsvärd sexmånadersperiod innan den avslutades i Pinewood Studios i London.
Harrisons resa till stjärnstatus började när han flyttade till Thailand 2021 från Storbritannien. Med en brinnande passion för skådespeleri provspelade han rollen som stunt- och kroppsdubbel, och överglänste imponerande över 40 andra blivande unga skådespelare för att säkra den eftertraktade rollen.
"The Creator" visar upp Harrisons naturliga talang och hängivenhet när han väcker sin karaktär till liv. Hans förmåga att sömlöst smälta in i den krävande världen av stunts och actionsekvenser är verkligen anmärkningsvärd för någon i hans ålder.
Regissören Gareth Edwards berömde Harrison för hans anmärkningsvärda arbetsmoral och professionalism under hela filminspelningen och sa: "Harrison överträffade våra förväntningar och hans engagemang för rollen var verkligen enastående."
"The Creator" lovar att bli en spännande filmisk AI-upplevelse, som visar upp Harrisons talang när han delar filmduk med den uppskattade skådespelaren John David Washington. Publiken kan förutse ett uppslukande och visuellt slående äventyr som blandar Thailands pulserande landskap med Pinewood Studios berömda hantverk.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Läs mer om filmen HÄR.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.