Hemlös man hittades död nära polisboxen i Phukets gamla stadsdel

Phuket -

En hemlös man hittades död nära en polislåda i Phukets gamla stadsdel.

Phuket City-polisen vid polisboxen vid korsningen Montree – Phang Nga (Pearl) i Talad Yai-distriktet, Mueang Phuket, berättade för Phuket Express att mannen hittades död klockan 10:30 på onsdagen (6 september) .

Räddningstjänsten tillkallades och konstaterade att mannen var bekräftad död och antogs ha varit det i två timmar innan hans kropp hittades. Ett av hans ögon var också blåslaget. Ingen form av identifiering hittades hos honom.

Lokalbefolkningen i närheten sa att mannens namn endast var känt som Sangthong, runt 40 år. Han var berusad och hade orsakat allmän olägenhet vid ett tempel tidigare på morgonen innan polisen tillkallades. Han fördes sedan till polisboxen och efter det hittades han död.

Hans kropp fördes till Vachira Phukets sjukhus för att hitta den exakta dödsorsaken.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.