UPPDATERING: Tuk Tuk-taxichaufför kapitulerar i Patong efter att ha skjutit andra taxichaufför

Patong –

En Tuk Tuk-taxichaufför har kapitulerat efter att ha skjutit en annan Tuk Tuk-taxichaufför, som fick allvarliga skador. De två männen arbetade vid samma taxistation.

Vår tidigare historia:

En Tuk Tuk taxichaufför har ådragit sig skador av skott efter ett gräl med en annan Tuk Tuk taxichaufför i Patong.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på tisdagen (5 septemberth) en thailändsk man endast identifierad som Mr. Kosit, 36, har överlämnat sig till Patongpolisen medan han åtföljs av sin advokat.

Kosit var en efterlyst misstänkt från en arresteringsorder utfärdad av Phukets provinsdomstol för anklagelsen om mordförsök, olagligt innehav av skjutvapen och ammunition, bärande av vapen offentligt utan vederbörlig anledning och öppnande av eld offentligt.

Kosit har initialt hävdat att den skadade mannen och hans vän attackerade honom först och att Kosit bara använde pistolen för att skydda sig själv i självförsvar.

Kosit förblev häktad vid presstid och Patongpolisen planerade att ytterligare intervjua både den misstänkte och offret och ytterligare undersöka CCTV-bevis som tagits från brottsplatsen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.