Minderåriga hittade på nöjesställe i Patong

Patong –

En ägare till en nöjeslokal greps efter att minderåriga hittades festande i verksamheten, säger Patong-polisen.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att efter midnatt på tisdagen (5 septemberth) arresterade de ägaren till en nöjeslokal på Bangla Road. (Phuket Express noterade att Patong-polisen inte gav några detaljer om ägaren eller det fullständiga namnet på lokalen, med hänvisning till en pågående utredning).

Ägaren fördes till Patongs polisstation för att åtalas för att ha tillåtit minderåriga under 20 år att komma in på nöjeslokalen.

Enligt thailändsk lag måste man vara minst tjugo för att lagligt vara inne på en nöjeslokal som en nattklubb.

Patongpolisen tillade att inspektioner och razzior kommer att fortsätta och att de ständigt har varnat ägare av nöjesställen att inte tillåta minderåriga i sina lokaler, varken som kunder eller att arbeta.

I en liknande ny berättelse:

En thailändsk kvinna greps efter att hon påstås ha öppnat en olicensierad bar utan tillstånd och låtit en minderårig arbeta i den.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.