UPPDATERING: Kropp av drunknad Kazakstan tonåring hittades i Thalang

Phuket —

Kroppen av en 18-årig kazakstansk turist hittades uppspolad på Nai Yang Beach i Thalang-distriktet i Phuket på söndagsmorgonen. Kroppen hittades cirka 2 kilometer från den första händelseplatsen.

Först vår tidigare historia:

En kazakisk tonåring rapporterades försvunnen efter att han simmade i havet vid Thalang.

Nu till vår uppdatering:

Preliminära undersökningar visade att den avlidne personen verkligen var en försvunnen Kazakstansk turist, som hade semestrat i Thailand med sin 17-åriga ryska vän. De två vännerna hade anslutit sig via Telegram-appen och hade bestämt sig för att njuta av en dag på stranden i Sa Koo-distriktet.

Tragiskt nog, medan de simmade, övervann starka vågor dem, vilket ledde till att den unga turisten försvann i vattnet runt 7:30 den 1 september. Lokala myndigheter inledde omedelbart en sök- och räddningsoperation, som tyvärr slutade med upptäckten av turistens kropp tidigare idag.

Händelsen har gjort både vänner och familj till den avlidne turisten djupt bedrövad. Kroppen har transporterats till ett lokalt sjukhus, där den kommer att genomgå ytterligare undersökning och nödvändiga procedurer.

TPN Media har undanhållit namnet på den avlidne för den här artikeln eftersom familj och vänner kontaktar utökade släktingar, även om det delades brett av släktingar och myndigheter när han tidigare var försvunnen i hopp om att han skulle kunna hittas.

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.