Kazakisk tonåring rapporteras försvunnen i Phuket Sea

Phuket -

En kazakisk tonåring har rapporterats saknad efter att han simmade i havet vid Thalang.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express på fredagen (1 september) att de klockan 7:30 på fredagen (1 september) underrättades om att en kazakstansk tonåring var försvunnen efter att ha simmat vid Nai Yang Beach i Sa Koo-distriktet.

En sökning inleddes klockan 8. Sökandet pausades dock på grund av kraftigt regn och hård vind och vågor. Phukets turistpolis sa att alla som ser mannen på bilden ovan vänligen ring turistpolisens hotline på 30.

Phuket Tourist Assistance Centre på lördagen (2 september) har identifierat den kazakstanska tonåringen som Mr. Dmitriy Rochsha, 17. Alla som ser mannen vänligen ring Sakoo Police 076-328-121. Sökandet har fortsatt på både land och havs men har hittills inte gett några resultat.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.