Prayut-administrationen tar farväl efter att ha hållit det sista regeringsmötet

PRESSMEDDELANDE:

Den avgående förvaltningen höll sitt sista regeringssammanträde på tisdagen (29 augusti), som avslutades med ett gruppfoto av ministrar och personal.

Premiärminister och försvarsminister general Prayut Chan-o-cha uttryckte sin tacksamhet till alla som bidragit till regeringens arbete och nationella utveckling. Han erkände också att det inte skulle finnas några avskedsmeddelanden för den kommande regeringen, eftersom han planerar att ta en paus och spendera mer kvalitetstid med sin familj.

Efter regeringsmötet uppgav Gen Prayut i en intervju att han var tacksam för regeringsmedlemmarna och alla tjänstemän som hade stöttat under sin mandatperiod. Han betonade vidare att samarbetet byggde på ömsesidigt förtroende och efterlevnad av alla lagar och förordningar samtidigt som han tackade pressen för dess roll.

Vid detta tillfälle åt den avgående premiärministern en måltid med sina ministrar för att uttrycka sin uppskattning för deras gemensamma ansträngningar. På frågan om den nya regeringen kommenterade han att de alla såg mycket kapabla ut. Efter intervjun tog han informella bilder med mediarepresentanterna.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.