Pressmeddelande: Från Thailand Elite till Thailand Privilege

Avslöjar en robust strategi för att fånga premiummarknaden för utländsk långtidsboende i Thailand, som förväntas generera intäkter som överstiger tio miljarder baht

Höjdpunkter:

Thailand Privilege Card har fortsatt att växa konsekvent under kursen
på 20 år, vilket genererar intäkter till landet som överstiger 50 miljarder thailändska baht, med en medlemsbas på över 31,500 XNUMX medlemmar.

-Företaget har inlett en aggressiv strategi, med fokus på varumärkesmodernisering genom att skapa en fräsch identitet genom en ny logotyp, en ny uniform och nya kortformat för
alla 4 paket. Detta syftar till att rikta in sig på exklusiva turister.

-Företaget etablerar nya försäljningsargument som betonar att höja privilegier bortom gränserna under konceptet "Fler val mer frihet." Dessutom expanderar de över primära, sekundära och potentiella nya marknader.

-Företaget odlar hållbar tillväxt genom att skapa ett ekosystem i samarbete med partners inom olika turistnäringar. Detta kommer att höja medlemstjänsterna i alla aspekter och möta kundernas behov över dimensioner.

Thailand Privilege Card Co., Ltd. (TPC), operatören av Thailand Elite Card Project som övervakas av Thailands turistmyndighet (TAT), har genomgått en omprofilering med visionen att etablera sig som en global ledare när det gäller att erbjuda premiumprivilegier till framstående personer som söker långtidsboende i Thailand. De tidigare åtta medlemskortsalternativen har fasats ut, vilket ger plats för den nya produkten "Thailand Privilege Card", som nu finns tillgänglig i fyra distinkta paket. Dessa paket är skapade på grundvalen av "Freedom of Choices"-filosofin och omfattar förstärkta privilegier anpassade till en mängd olika globala livsstilar. Med en medveten betoning på centrala marknader, nämligen Kina, Japan, USA, Storbritannien, Ryssland och EU-nationer, med en ambitiös prognos om att bidra med över tio miljarder baht till nationen.

Efter att ha reflekterat över de operativa prestationerna för Thailand Privilege Card 2023 och dess nuvarande prestanda, sa Mr. Manatase Annawat, president för Thailand Privilege Card Co., Ltd., "Thailand Privilege Card har nått en imponerande 20-årig milstolpe, och vi är mycket stolta över denna prestation. Företaget har kontinuerligt utvecklat tjänster och introducerat produkter för att tillgodose de växande behoven hos internationella invånare som söker långtidsboende i Thailand. Vi är den enda globala residenskampanjen som erbjuder visumprivilegier vid sidan av flygplatstjänster och livsstilsprivilegier, vilket resulterar i en ackumulerad inkomst på över 50 miljarder baht under vår 20-åriga resa, med ett medlemskap som överstiger 31,500 2023 medlemmar. Bara under år 7,500 uppnådde vi cirka 11,500 210 miljarder baht, och bevittnade en tillväxt på mer än 2022 ​​XNUMX medlemmar, vilket representerar en anmärkningsvärd ökning på XNUMX % jämfört med intäkterna XNUMX.”

För att fira 20-årsjubileet för Thailand Privilege Card Co., Ltd. har en betydande omprofilering och förbättring av förmånerna införts. Denna förvandling markerar övergången från "Thailand Elite Card" till "Thailand Privilege Card", vilket ger ett varmt välkomnande och garanterar största tillfredsställelse och bekvämlighet för internationella invånare som strävar efter att etablera sig på lång sikt i Thailand.

Detta förnyade erbjudande inkluderar omfattande fördelar med flygplatsprivilegier, berikade reseupplevelser, fritid, boende, aktiviteter, affärsinvesteringsmöjligheter och mer. Denna mångfacetterade omprofilering innebär viktiga förändringar, såsom modern logotypdesign och nya personaluniformer. Med ledning av företagets varumärkes-DNA, 'GRACE', strävar företaget efter att höja thailändska produkter och tjänster, generera intäkter för landets ekonomi och stärka bilden av en global organisationsledare.

"Företaget riktar sig till fyra huvudsegment: Frekventa internationella besökare/Välbärgade/Investerare, Workcation/Digital Nomads, Expats i Thailand och pensionärer. Företaget kommer strategiskt att penetrera marknader i olika potentiella länder, som omfattar nyckelmarknader som Kina, Japan, USA, Storbritannien, Ryssland, Sydkorea och EU-länder. Dessutom kommer företaget att utforska och utöka sin närvaro på tillväxtmarknader med potential, såsom Indien och länder inom GCC-regionen, inklusive Saudiarabien,” tillade Mr. Manatase.

De nya förmånerna med Thailand Privilege Card, efter konceptet "More Choices More Freedom", kommer varje medlemskategori att samla på sig Privilege-poäng, vilket möjliggör inlösen av exklusiva privilegier och extraordinära upplevelser. Medlemskorten är indelade i fyra paket:

RESERV: Medlemsavgiften är 5 miljoner baht, med en medlemskapstid på 20 år eller mer. Det här alternativet är designat för individer som söker långsiktig inresa och utresa till Thailand. Medlemskap kan förnyas vart 5:e år och medlemmar kan tjäna 120 samlade poäng årligen för att lösa in högsta privilegier, inklusive boende, resebekvämligheter, investeringar, hälsa och välbefinnande med mera. RESERVE-medlemskapet är exklusivt tillgängligt via inbjudan och är begränsat till 100 personer per år.

DIAMANT: Medlemsavgiften är 2.5 miljoner baht, med en medlemskapstid på 15 år och exklusiva privilegier under hela vistelsen i Thailand. Medlemmar tjänar 55 samlade poäng årligen för att lösa in ytterligare privilegier.

PLATINUM: Medlemsavgiften är 1.5 miljoner baht, med en medlemskapstid på 10 år. Medlemmar samlar på sig 35 poäng årligen för att lösa in ytterligare privilegier.

GULD: Medlemsavgiften är 900,000 5 baht, med en medlemskapstid på 20 år. Det här alternativet är kurerat för individer som söker kortsiktig inresa och utresa till Thailand. Medlemmar kan samla XNUMX poäng årligen för att lösa in ytterligare privilegier.

"More Choices More Freedom" introducerar exklusiva privilegier för alla kortinnehavares föredragna livsstil och levererar premiumtjänster under hela vistelsen i Thailand.
Dessa privilegier omfattar förstklassiga flygplatsassistanstjänster, exklusiv tillgång till loungen på flygplatsen vid både ankomst och avgång, limousinetransfer och personliga kontakttjänster tillgängliga på fyra språk: engelska, koreanska, mandarin och japanska, med potential för ytterligare språk i framtiden .

Thailand Privilege Card Co., Ltd. pressar framåt genom samarbeten med olika sektorer inom turistnäringen, i syfte att förbättra en heltäckande service till medlemmarna. Nyckeln är att generera intäkter för företag som anpassar sig till olika livsstilar i hela landet, inklusive:

Bo: Exklusiva privilegier för exceptionella vistelser på lyxhotell i världsklass, inklusive förmåner som "Stanna 1 natt och få 1 natt till" och möjligheter till rumsuppgradering

Resor: Särskilda reseprivilegier i samarbete med ledande flygbolag, med personliga assistenter och välkomnande personal på flygplatser, dedikerad flygplatstransfer, tillgång till flygplatsloungen, samt förmåner som privata förare, privata yachter, privata jetplan och privata biluthyrningar.

Fritid: En rad fördelar från partneranläggningar som restauranger, nöjesställen, shoppingställen och sportaktiviteter.

Dessa förmåner omfattar rabatter, VIP-lounger, personlig shoppinghjälp, prioriterad visning på framstående köpcentrum, samarbetsutrymmen och till och med ett "köp-en-få-en-gratis" biobiljetterbjudande.

Välbefinnande: ger exklusiva privilegier inom hälsa och välbefinnande. Detta inkluderar hälsokontroller på framstående sjukhus, spatjänster, tillgång till fitnesscenter och förstklassiga hälsocenter.

Förmögenhet: Investeringsrelaterade privilegier, inklusive Wisdom Card (med förbehåll för villkor), finansiella och investeringsrådgivningstjänster, utbildningsseminarier och exklusiva paket för sjuk- och livförsäkring.

För dem som är intresserade av Thailand Privilege Card finns ytterligare information tillgänglig på den officiella webbplatsen på www.thaiandelite.com.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/