Man knivhugger ex-flickvän till döds vid fullt dagsljus i Kathu

Kathu –

En man knivhögg sin ex-flickvän till döds i Kathu.

Kathu-polisen underrättades om händelsen på måndagseftermiddagen (28 augustith) framför en motorcykelaffär på Wichit Songkram Road i Kathu.

Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en kvinna som endast identifierades som Wimon, 30 från Phetchabun. Hon blödde kraftigt på marken med många sticksår ​​och fördes till ett lokalt sjukhus där hon tragiskt dödförklarades.

Polisen arresterade den misstänkte som endast identifierades som Mr. Paytai, 32, från Phetchabun. Han var Wimons ex-pojkvän. Han beslagtogs av en 25 centimeter lång spetsig kniv. Snitsår hittades på hans hand och han fördes till Kathu polisstation.

Paytai berättade för polisen att han försökte återuppliva förhållandet med sin ex-flickvän men hon vägrade och försökte gå ifrån honom. Han följde efter henne innan de började ett verbalt och sedan fysiskt argument och han knivhögg henne många gånger.

Kathu-polisen har ännu inte identifierat de formella anklagelserna för Mr. Paytai men uppger att de kommer, eftersom de avgör om mordet var överlagt eller inte.

Paytai är fortfarande i polisens förvar vid presstid.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.