Brand förstör flera båtar i Phuket, inga skador

Phuket -

En brand förstörde två fiskebåtar vid en brygga i Phuket men som tur var kom inga personskador.

Chefen för Phuket Marine Office, Mr. Chayapong Pranit, berättade för The Phuket Express att de underrättades om incidenten vid Fish Market Organization Pier på Sirey Island i Rassada, Mueang Phuket under den senaste helgen den 27 augusti 2023.

Brandmän med brandbilar anlände till platsen för att konstatera att branden var kraftigt övertänd vid två parkerade fiskebåtar. Branden fick till slut kontroll efter en omfattande insats från släckningsteam. Båda fiskebåtarna var i förfall och användes för närvarande varken som bostad eller för fiske. Inga personskador rapporterades och inga oljeläckor hittades.

Phuket Marine Office fortsätter sin undersökning för att hitta den exakta orsaken till branden, identifiera ägarna till båtarna och fastställa den totala ekonomiska förlusten.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.