Thailands nya premiärminister Srettha Thavisin besöker Phuket

Phuket -

Thailands nya premiärminister Srettha Thavisin besökte Phuket för att diskutera en förlängning av Phukets internationella flygplats och turismutveckling.

Vår tidigare historia:

Srettha Thavisin, premiärministerkandidat från Pheu Thai Party, har vunnit tvåkammaromröstningen i det thailändska parlamentet om att bli landets nästa premiärminister.

Nu till uppdateringen:

Den 30th Thailands premiärminister Srettha anlände till Phukets internationella flygplats fredagen den 25 augustith) vid cirka 11:00. Han diskuterade med flygplatsens chefer planerna på en flygplatsförlängning.

På eftermiddagen från 2:30 till 4:30 träffade han företagare i Phuket för att diskutera utvecklingen av provinsen. Efter det, klockan 5, träffade han företagare på Thalang Road i Phukets gamla stadsdel.

Klockan 8 träffade han företagare på Bangla Road om turism och förslag på senare stängningstider.

På lördag (26 augustith) han kommer att träffa affärsoperatörer i Phang Nga för att diskutera friskvårdsturism i Andaman-provinserna innan han återvänder till Bangkok på eftermiddagen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.