Lastbil som bär gascylindrar välter vid Phukets gångtunnel

Phuket -

Brandmän tillkallades efter att en lastbil med gasflaskor välte vid en gångtunnel i Mueang Phuket.

Phukets polis underrättades om olyckan på tisdagen (22 augustind) vid Samkong Underpass på Bypass Road i Rassada, Mueang Phuket.

Polis och brandmän med flera brandbilar anlände till gångtunneln för att hitta den vältade lastbilen som bar gasflaskor på gångtunneln södergående körfält.

Den manlige föraren Dawit Kongsomboon, 28, som hade fått lindriga skador, berättade för polisen att lastbilen var för tung innan han tappade kontrollen över fordonet. Herr Puwanart Kanjanachai, 20, som var passagerare, hade ådragit sig olika skador.

Brandmän sprutade vatten och skum på lastbilen för att förhindra eventuella bränder. Gångtunneln stängdes tillfälligt av för trafik på både norrgående och södergående körfält medan gasflaskorna och lastbilen togs bort för säkerhets skull. Det tog ungefär en halvtimme att ta bort alla gasflaskor från lastbilen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.