Möt ditt Miss Universe Thailand 2023

Thailand -

Anntonia Porsild, 26, en thailändsk – dansk kvinna, kröntes till Miss Universe Thailand 2023.

Den sista omgången av skönhetstävlingen Miss Universe Thailand hölls på söndagskvällen (20 augustith) i Bangkok. Anntonia representerade Nakhon Ratchasima-provinsen i tävlingen.

FOTO: Miss Universe Thailand

Hennes pappa är dansk och hennes mamma är thailändsk. Hon har en grundexamen från Stamford International University i marknadsföring och PR.

2019 var Anntonia den första thailändskan som korades i Miss Supranational 2019-tävlingen i den internationella finalomgången som hölls i Polen.

Anntonia kommer att representera Thailand vid Miss Universe-tävlingen i El Salvador i november i år.

FOTO: Miss Universe Thailand

Anna Sueangam-iam, 23, kröntes till Miss Universe Thailand 2022 och arrangerades i Iconsiams köpcentras True Icon Hall lördagskvällen den 30 juli.

Denna artikel dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats TPN National.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/