UPPDATERING: Par greps efter att man gjort intrång i en annan persons hem i Thalang

Thalang:

Ett par greps efter att en berusad pappa, som höll i sin tvååriga dotter, klättrade in i en annan persons hem i Thalang.

Vår tidigare historia:

En lokal invånare i Soi Uthai ringde polisen efter att en oidentifierad man i 40-årsåldern klättrat uppför staketet in i en främlings hus med sin tvååriga dotter för att enligt uppgift ta en dusch. Mannen är narkoman och tar alltid med sig andras föremål utan tillstånd och gör intrång i andra hem, säger boende i närheten.

Nu till uppdateringen:

Nopparit Roongrueng, en bychef i byn M.5 i Sri Soonthorn, berättade för Phuket Express att ett team från Thalang-polisen sökte igenom huset där mannen bor med sin fru och deras tvååriga dotter.

De hittade fyra metamfetaminpiller och en liten mängd kristallmetamfetamin.
Många föremål som paret ska ha stulit från andra bostäder i närheten hittades också.

De fördes till Thalangs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder. Samtidigt tas deras tvååriga dotter om hand av andra släktingar.

Polisen namngav inte de misstänkta och de lämnade inte omedelbart något uttalande.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.