Phuket kommer att vara värd för Spartan APAC Championship 2023

PRESSMEDDELANDE:

Blue Tree Phuket och RUNRIO Thailand har tillkännagett ett strategiskt samarbete för att vara värd för Spartan APAC Championship 2023, vilket markerar det andra året i rad för spartaner från hela världen att ta sig an TIFECTA Weekend-utmaningen. Partnerskapet stärker ytterligare Thailands rykte som ett sportnav i världsklass.

Med den senaste framgången med "Spartan Pattaya 2023", som lockade över 6,000 300 deltagare och genererade mer än 2023 miljoner baht i intäkter, fortsätter Thailand att stärka sin status som ett toppsportcenter i ASEAN. Det kommande evenemanget "Spartan Phuket 25", som kommer att äga rum den 26-2023 november 5,000, på Blue Tree Phuket i Phuket-provinsen, förväntas dra över XNUMX XNUMX deltagare och generera betydande ekonomiska fördelar.

Bo Johan, General Manager för Blue Tree Phuket, förmedlade sin spänning inför det kommande evenemanget. Han nämnde att efter triumfen av "Pattaya Spartan Trifecta Weekend & Trail 2023" är förberedelserna i full gång för "Phuket Spartan Trifecta & APAC Championship Weekend Presented by Blue Tree Phuket." Han tillade att detta evenemang, i samarbete med olika samarbetspartners, kommer att tillhandahålla ett brett utbud av aktiviteter för deltagarna att delta i och njuta av.

"Phuket Spartan Trifecta and APAC Championship Weekend Presented by Blue Tree Phuket" kommer att innehålla ett utmanande terränglopp med 30 hinder, designat för att testa deltagarnas fysiska uthållighet.

Evenemanget kommer att äga rum mot bakgrund av Thailands största klara kristallblå lagun. Spartan Thailand har anlitat stöd från mer än 20 varumärkesambassadörer och influencers för att marknadsföra evenemanget, med en beräknad räckvidd på över en miljon fans. Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB), tillsammans med Phuket-provinsen och RUNRIO Thailand, har också sponsrat evenemanget.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.