Tjuv påstås stjäla från utlänningens hus i Rawai

Rawai –

En tjuv bröt sig in i en utlännings hus i Rawai och lokala invånare sa att tjuvar hade brutit sig in i många hus i samma område.

En manlig tjuv fångades på CCTV-filmer när han bröt sig in i en oidentifierad utlännings hus i Rawai. Tjuven ska ha stulit många tiotusentals baht i kontanter. Händelsen har rapporterats till Chalong-polisen.

Andra lokala invånare sa att tjuvar hade brutit sig in i deras hus i samma område också, inklusive till och med inbrott i samma hus tre gånger. Tjuvarna var mycket professionella eftersom det inte var något som gick sönder vid inresan, inte ens lås.

Lokala invånare hoppas att relevant polis snabbt kommer att gripa den eller de misstänkta.

Liknande incident:

Misstänkta(n) ska ha stulit en miljon baht i kontanter från en utlännings hus i Thalang.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.