Invånare i Thalang ber om åtgärder mot berusad man som regelbundet gör intrång i andras hem

Thalang –

En berusad pappa som höll i sin tvååriga dotter klättrade in i en annan persons hem i Thalang för att ta en dusch och enligt lokala invånare är det inte första gången den här mannen gör intrång i en annans egendom.

Nopparit Roongrueng, en bychef i byn M.5 i Sri Soonthorn, berättade för Phuket Express att på onsdagseftermiddagen (16 augusti)th), en lokal invånare i Soi Uthai ringde polisen efter att en oidentifierad man i 40-årsåldern klättrat uppför staketet in i en främlings hus med sin tvååriga dotter för att enligt uppgift ta en dusch. När han såg polisen anlända till huset lyckades han och hans dotter på något sätt undkomma arresteringen och klättrade ut på baksidan av fastigheten.

Nopparit berättade för Thalang-polisen att mannen är en drogmissbrukare och alltid tar andra människors föremål utan tillstånd och gör intrång i andra hem. Han bor i samma område med sin fru och dotter och har varit ett regelbundet problem för andra boende trots många klagomål. Nopparit slutade dock med att namnge och fullständigt identifiera mannen för thailändska medier.

Thalang-polisen uppgav till The Phuket Express att de direkt efter händelsen gick till den misstänktes hem för att försöka prata med hans fru men hon var inte närvarande. Thalang-polisen sa också att om de arresterade mannen för hans serie av mestadels mindre störande beteenden, skulle ingen ta hand om hans dotter eftersom mamman verkade vara i stort sett frånvarande.

Den oidentifierade husägaren där den misstänkte tog en ovälkommen dusch har lämnat in en officiell anmälan till Thalang-polisen och bett om att han ska gripas oavsett polisens tveksamhet att vidta rättsliga åtgärder mot mannen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.