Förare dör efter att motorcykel kolliderar med buss i Thalang

Thalang-

En motorcykelförare dog efter att hans motorcykel kraschade in i en turistbuss i Thalang.

Thalang-polisen underrättades om olyckan på Sri Soonthorn Road i Sri Soonthorn-distriktet före midnatt på tisdagen (15 augusti)th).

Polis och räddningstjänst kom till platsen för att hitta den skadade motorcykeln på vägen.

I närheten hittade de kroppen av ryttaren, Mr Jakkrapop Tuaysiri, 53. Han var målare på ett hotell. En turistbuss hittades i närheten med skador på fronten.

Busschauffören, herr Sittichai Puhard, 45, berättade för polisen att han bar mer än 10 turister från Kamala. Det regnade när motorcykeln, som körde åt fel håll, kraschade in i bussen.

Thalang-polisen fortsätter dock sin utredning för att ta reda på den exakta orsaken till olyckan för eventuell vidare utredning av händelsen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.