Andra och tredje söner av Thailands kung återvänder till USA efter första besök på 27 år

Thailand -

Hans kungliga majestät kung Maha Vajiralongkorns andra och tredje son återvände till New York efter att ha besökt Thailand.

Våra tidigare berättelser:

Hans kungliga majestät kung Maha Vajiralongkorns andra son har besökt Thailand efter 27 år.

Hans kungliga majestät kung Maha Vajiralongkorns tredje son har besökt Thailand för första gången på decennier.

Nu till uppdateringen:

Than Aon och Than Aong reste från Thailand i tisdags (15 augustith) tidigt på morgonen på Suvarnabhumi flygplats i Samut Prakan på väg till New York i USA.

Than Aon och Than Aong sa tack till pressen på flygplatsen. "Tack för att du ser oss här på flygplatsen. Den här veckan var vi väldigt upptagna eftersom vi bara var i Thailand några dagar. Det finns många fler saker som vi vill göra i och för Thailand. Vi vill se mer av Thailand överlag. ”

"Vi har fått mycket kärlek från thailändarna här. Efter den mycket långa tiden som vi hade lämnat här, 27 år, är våra hjärtan uppfyllda.”

"Thailand kommer att vara ett land med hopp. Thailändare har massor av kärlek och hopp. De respekterar varandra och lyssnar på varandra. Oavsett vilka vi är, i det här landet är vi thailändare, vi är vänner, vi är familjer, vi är samma thailändare. Vi ger varandra kärlek, vi ber om ursäkt till varandra.”

De två bröderna fick brett stöd på sociala medier för deras besök överlag.

Denna artikel dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats TPN National.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/