Medlem av Phukets provinsråd omkom i bilolycka

Phuket -

En medlem av Phukets provinsråd dog efter en bilolycka i Thalang.

Thalang-polisen underrättades om olyckan på tisdagen (15 augustith) tidigt på morgonen på en lokal väg i Thep Krasattri.

Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en pickup i ett dike vid vägkanten. Föraren hittades död inne i pickupen och identifierades senare av polisen som Paisarn Utatchakun, 51. Paisarn var medlem av Phukets provinsråd.

Paisarns oidentifierade vän som senare kom till platsen berättade för polisen att Paisarn precis hade lämnat en begravning innan han släppte sin andra vän i ett hus i närheten och sedan åkte hem.

I detta skede trodde Thalang-polisen att Paisarn kunde ha somnat vid ratten.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.