Massagebutiksägare i Patong greps för att ha varit öppen utan tillstånd

Patong –

En man greps efter att han påstås ha öppnat en massagebutik utan lagligt tillstånd i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de hade fått klagomål från oroliga medborgare om att en massagebutik var öppen olagligt i Patong och inledde en utredning.

På måndagen (14 augusti) arresterade de en man som bara identifierades som Mr. Anan, hans ålder uppgavs inte av polisen, i en massagebutik på Ratcha Uthit 200 Pi Road i Patong. Han fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Patong-polisen berättade för Phuket Express att de fortsätter ett olagligt tillslag till massagebutiker för att förhindra brott inklusive sexuellt utnyttjande.

Relaterade artiklar:

En massagebutik i Patong ska ha varit öppen utan tillstånd.

En man greps efter att han ska ha öppnat en massagebutik utan tillstånd.

En kvinna greps efter att hon ska ha öppnat en olicensierad massagebutik utan tillstånd och låtit en minderårig arbeta.

En thailändsk kvinna greps efter att hon påstås ha öppnat en olicensierad massagebutik utan tillstånd och låtit en minderårig arbeta.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.