Kryssningsfartyg från Singapore anländer till Phuket med 3,865 XNUMX turister

Phuket -

Ett kryssningsfartyg från Singapore anlände med 3,865 XNUMX turister till en pir i Wichit, Mueang Phuket.

På tisdag (15 augustith) klockan 6:00 välkomnade Phuket-tjänstemän 3,865 XNUMX turister vid Phuket Marine Custom Pier i Makham Bay. De anlände med kryssningsfartyget Genting Dream, ett Bahamas nationellt linjefartyg men nyligen från Singapore.

The Genting Dream avgick från Phuket klockan 2:00 samma dag på väg till Penang i Malaysia men inte förrän många passagerare enligt uppgift njöt av Phuket och gav den lokala ekonomin inkomster genom att besöka lokala turistattraktioner och butiker.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.