50 år gammalt träd faller i kraftigt regn i Phuket tjänstemans bostad

Phuket -

Ett 50 år gammalt träd föll i kraftigt regn och blåst i går vid Phuket provinsens ständige sekreterares bostad som ligger nära guvernörens herrgård. Som tur var skadades ingen

På måndag (14 augustith) starka vindar och kraftigt regn drabbade Phuket. Vissa områden, inklusive Samkong och Rassada, samt Mueang Phuket drabbades av mindre översvämningar.

Den enorma tallen, äldre än 50 år, slogs ner av hårda vindar. Trädet träffade stängslet till Phuket-provinsens ständige sekreterares bostad. Inga personskador rapporterades.

Myndigheterna skar upp det fallna trädet innan det avlägsnades från området och stängslet repareras i presstid.

Southern Meteorological Center (västkusten) utfärdade en varning på måndagen (14 augusti) för kraftigt regn, starka vindar och höga vågor för Andamanområdet inklusive Phuket.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.