Organisationer håller aktiviteter för att markera drottningmoderns födelsedag

PRESSMEDDELANDE:

Många organisationer inom den offentliga och privata sektorn höll aktiviteter för att uppmärksamma Hennes Majestät Drottning Sirikit drottningmoderns födelsedag lördagen den 12 augusti.

Khunying Saengduan Na Nakorn, ordförande för Foundation for the Family Welfare of The War Veterans (FFWV), deltog i ett evenemang för att presentera presentpåsar och kontanter till 73 veteransoldater som får behandling på Veterans General Hospital i Bangkok. Soldaterna hade skadats eller drabbats av funktionshinder i tjänsten. Khunying Saengduan åtföljdes av FFWV:s styrelsemedlemmar och volontärer.

Samtidigt höll Bangkok Metropolitan Administration (BMA) en vattenridåuppträdande i Benchasiri Park i Khlong Toei-distriktet för att hedra Hennes Majestät Drottningmodern. Evenemanget är öppet för allmänheten 12-31 augusti. Tre omgångar av dagliga föreställningar med vattenridåer hålls under denna period – den första klockan 7, den andra klockan 00 och den tredje klockan 8.

BMA har utvecklat Benchasiri Park i samarbete med cirka 50 offentliga och privata myndigheter. Parken omfattar 29 rai utrymme och grundades för 31 år sedan. Vattnet är tungt och fontäner är viktiga inslag i den här stadsparken.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.