Spelhålor överföll i Thalang, Phuket, 18 spelare arresterade

Thalang –

Polisen slog till mot två illegala spelhålor i Thalang och 18 spelare greps.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att på söndagen (13 augustith) de slog till mot en illegal tupp som kämpade mot spelhåla i Sri Soonthorn. Åtta spelare greps. En närliggande hög-låg spelhåla gjordes också en razzia där 10 spelare arresterades.

Razzian kom efter att polisen fått ett tips från en bekymrad medborgare om att det fanns illegala spelhålor i området. Alla spelare fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för att ha deltagit i illegalt spelande, även om deras namn inte släpptes till pressen.

En kvinna, endast identifierad som Ms. Ya, står inför ytterligare anklagelser för att ha drivit en illegal spelplats.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.