Family Mart omprofilerar helt till Tops Daily i Thailand

Nationellt —

De ikoniska "Family Mart"-närbutikerna tar farväl av Thailand och byter namn till "Tops Daily" efter över tre decennier av service.

Central Retail Corporation PLC (CRC) har fattat beslutet att helt omvandla och döpa om sina ikoniska Family Mart närbutiker till Tops Daily i slutet av detta år.

Detta strategiska drag kommer eftersom CRC:s kontrakt för Family Mart-franchisen i Thailand löper ut 2023. Omprofileringen syftar till att anpassa och effektivisera CRC:s närbutiksverksamhet under Tops Daily-bannern, sa CRC:s operativa chef, Maytinee Phisutsinthop.

Som en del av denna transformation har Central Retail gradvis börjat byta varumärke och ändra butiksskyltarna från "Family Mart" till "Tops Daily".

Övergången har börjat i olika grenar under de senaste månaderna, tillsammans med uppdateringar av onlineplattformen, som nu visar upp det nya Tops Daily-varumärket.

Den nya Tops Daily-logotypen har vita bokstäver mot en röd bakgrund. Denna omdesign avviker från den tidigare Tops Daily-logotypen, som hade röda bokstäver för "Tops" och svarta bokstäver för "Daily" mot en gul bakgrund.

FamilyMart Thailands sida för sociala medier har också informerat sina kunder som frågar om situationen, med angivande av:

"Family Mart kommer att ändras till Tops Daily för att konsolidera vår affärsverksamhet och tillhandahålla konsekventa tillgänglighets- och servicestandarder till alla våra uppskattade kunder."

Antalet FamilyMart-kontor i Thailand har minskat drastiskt från 1,135 2017 409 till 2023 7. Däremot har dess primära affärskonkurrent, 13,000-Eleven, mer än XNUMX XNUMX filialer.

FOTO: Central Food Retail Group

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/