Thai Tourism Authority ska fokusera på att få influencers att marknadsföra Thailand

Nationellt —

Thailands turistmyndighet (TAT) har bjudit in kända internationella influencers att delta i ett turismstimulansevenemang under den här långa morsdagshelgen.

TAT bjöd nyligen in influencers och onlinemediarepresentanter från Asien-Stillahavsområdet till ett evenemang som heter "Write Your Own Amazing New Chapter" i Thailand. Evenemanget ägde rum från den 9:e till den 13:e augusti 2023, och det syftade till att inspirera influencers att dela sina reseupplevelser med en global publik.

Evenemanget startade på Columbia Pictures Aquaverse i Chonburi, där deltagarna välkomnades av TAT:s vice guvernör för marknadsföringskommunikation, Chatthan Kunchhorn Na Ayudhya och Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches. De höll tal om vikten av hållbar turism och hur influencers kan spela en roll för att främja den.

Under fyra dagar kommer deltagarna att resa till tre olika destinationer i Thailand: Chiang Mai, Pattaya-Rayong och Phuket. De kommer att uppleva en mängd olika aktiviteter, från att besöka antika tempel och palats till att utforska naturliga underverk runt dessa världsberömda turistmål.

Bland de 50 deltagarna finns influencers och resebloggare från olika hörn av världen, inklusive Australien, Indien, Japan, Malaysia, Filippinerna, Singapore, Sydkorea, Kina, Taiwan och Vietnam.

TAT föreställer sig att dessa influencers kommer att dela sina underbara upplevelser med över 26 miljoner människor världen över via olika sociala mediekanaler.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/