UPPDATERING: Den sista misstänkte kapitulerar i skjutningen i Patong

Patong –

Den sista eftersökte misstänkte har överlämnat sig till polisen efter att två unga män skadades i en skjutvapenrelaterad skottincident i Patong.

Våra tidigare berättelser:

Två parter pratade om en hemlig personlig tvist innan en av parterna, som befann sig i en sedan, öppnade eld mot de två skadade männen innan de rusade iväg i sitt fordon på torsdagen tidigt på morgonen (3 augusti).rd) nära en korsning på Petch Kood Road.

En misstänkt greps efter att två unga män skadats efter en vapenrelaterad skottincident i Patong.

En annan misstänkt har kapitulerat efter att två unga män skadades i en skjutvapenrelaterad skottincident i Patong.

Nu till vår uppdatering:

Patongpolisen berättade för Phuket Express på torsdagen (10 augustith) att den sista eftersökte misstänkte, endast identifierad som Sukanya, 26, från Patong, har överlämnat sig till Patong-polisen efter en arresteringsorder utfärdad av Phukets provinsdomstol den 4 augustith2023

Hon anklagas för att ha varit inblandad med uppsåt att mörda, olagligt innehav av skjutvapen och ammunition, bära en pistol och ammunition offentligt utan anledning och skjuta offentligt.

Det var totalt fem misstänkta inblandade i skottlossningen. Nu har samtliga misstänkta åtalats. Phuket Express noterade att två andra misstänkta tidigare greps men detaljerna lämnades inte ut av polisen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.