Minderårig hittades i olicensierad Patong Massage Shop, polisen undersöker

Patong-

En kvinna greps efter att hon ska ha öppnat en olicensierad massagebutik utan tillstånd och låtit en minderårig arbeta.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de fick klagomål från oroliga medborgare om att en massagebutik öppnades olagligt och att anställda under 18 år betjänade kunder i Patong och inledde en utredning.

På måndag eftermiddag (7 augustith) arresterade de en kvinna som endast identifierades som Ms. Yupin, hennes ålder uppgavs inte av polisen, i en massagebutik på Ratch Uthit 200 Pi Road.

Hon fördes till Patongs polisstation för att åtalas för att ha öppnat en massagebutik utan tillstånd och låtit anställda under 18 år arbeta i massagebutiken.

Patongpolisen sa till Phuket Express att minderåriga inte är kvalificerade att arbeta på massagebutiker.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.