Sju personer skadades efter att lastbil kolliderat med sedan i Thalang

Thalang –

Sju personer har ådragit sig skador efter att en pickup kolliderade med en sedan i Thep Krasattri under den gångna helgen.

Thalangpolisen underrättades om olyckan på fredagen (4 augustith) på Thep Krasattri Road norrgående körfält. De anlände till platsen för att hitta den skadade pickupen och sedanen på mittreservatet.

Inuti pickupen hittade Thalang-polisen tre skadade personer och inuti sedanen hittade fyra skadade personer. De fördes alla till ett närliggande sjukhus och identifierades inte för thailändska medier.

Thalangpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare rättsliga åtgärder.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.