Två personer skadades i en skjutincident i Patong

Patong –

Två personer har skadats efter en skjutvapenrelaterad skjutincident i Patong.

Överstelöjtnant Chompunuch Anantayakun vid Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen på torsdagen tidigt på morgonen (3 augusti)rd) nära en korsning på Petch Kood Road.

Patongs polis och räddningsteam anlände till platsen för att hitta färska blodfläckar på vägen. Två personer som skadats från skott hade redan förts till ett lokalt sjukhus som endast identifierades som Mr. Doe, 21, och Mr. Dream, 20. Mr. Doe hade skadat sitt högra ben och Mr. Dream har skadat sitt finger. På platsen hittade polisen i Patong också en förbrukad patron och en kula.

Överstelöjtnant Chompunuch berättade för Phuket Express att det fanns två parter som pratade om en hemlig personlig tvist innan en av parterna, som satt i en sedan, öppnade eld mot de två skadade männen innan de rusade iväg i sitt fordon.

Patong-polisen har redan identifierat de misstänkta som öppnade eld offentligt och försöker ställa dem inför rätta. Offren ska enligt pressen återhämta sig från sina sår på ett lokalt sjukhus.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.