Rysk man drunknar på Phuket Beach efter att ha ignorerat inga simvarningar

Phuket -

En rysk turist drunknade på en strand i Thalang, påstås ignorera röda flaggor och inga simvarningar.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen på torsdagskvällen nära skymningen (3 augusti)rd) på Surin Beach. De anlände till stranden med röda flaggor uppsatta av badvakter vilket innebar att ingen simning var tillåten längs stranden.

En utländsk man fick HLR av livräddare på stranden och identifierades senare av Phukets turistpolis som MR. ALEKSANDR IUNEMEN, 41, rysk medborgare. Han fördes till ett lokalt sjukhus där han dödförklarades.

Detta är den femte personen som nyligen drunknar i Phuket under den senaste veckanfyra av dem är utländska turister. Tjänstemän har enligt uppgift träffats för att diskutera sätt att bättre stoppa människor från att simma under hårt väder och ge bättre stöd från badvakter.

Liknande incidenter nyligen:

Två indiska turister drunknade vid Karon Beach, Mueang Phuket, efter att ha ignorerat röda flaggor och inga simvarningar.

En manlig turist från Senegal försvann efter att han badat i havet vid Freedom Beach i Karon, Phuket.

Kroppen av en försvunnen senegalesisk turist har sköljt iland i Karon-distriktet i Phuket i dag efter att han försvann i det grova havet den 28 juli.

En thailändsk man har anmälts försvunnen efter att han simmade i havet och ignorerade röda flaggor på en strand i Thalang.

En kropp av en thailändsk man hittades på stora stenar vid en strand i Thalang-distriktet.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.