Mänskligt bäcken hittades dumpat i en soptipp på Pha Ngan Island, möjligen en utlänning

FOTO: MGR

Pha Ngan Island, Surat Thani –

Ett mänskligt bäcken med inälvor fortfarande anslutna hittades dumpat i en soptipp på ön Pha Ngan i Surat Thani.

Kapten Suteep Chadakan från Pha Ngan-polisen underrättades om de mänskliga delarna på torsdagen (3 augusti) vid en soptipp i Koh Pha Ngan Islands kommun. Polis kom till platsen tillsammans med räddningspersonal för att hitta ett manligt bäcken som var 50 centimeter brett och vägde cirka fem kilo inuti en soppåse. I dubbelpåsen hittade de även mänskliga tarmar.

Polisen trodde att de mänskliga delarna tillhörde en utlänning eftersom benen var mycket större än en normal thailändsk kropp och hade massor av lipider. Man tror att mannen dog minst 24 timmar.

Polisen tror att delarna dumpades i en soptunna innan en sopsamlare lade soptunnan i en sopbil och dumpade resterna på soptippen i väntan på framtida förbränning. Koh Pha Ngan-polisen försöker hitta andra delar av hans kropp och jaga efter möjliga misstänkta samt att identifiera vem bäckenet tillhörde.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.