Sydafrikan förd till sjukhus efter att ha stört allmänheten i Patong

Patong –

En sydafrikansk man utan bar överkropp och sko fördes till ett sjukhus för en psykisk hälsoutvärdering efter att han orsakat allmän olägenhet.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen nära ett hotell på Pracha Nukroh Road. De kom till platsen för att hitta den utländska mannen som identifierades av polisen som en sydafrikan men vars namn undanhölls på grund av medicinska skäl. Han pratade högt med sig själv och störde andra människor som gick förbi honom. Han verkade desorienterad och förvirrad.

Polisen konstaterade att den sydafrikanske mannen var berusad utöver misstänkt psykisk sjukdom. Han fördes till Patongs sjukhus för en psykisk hälsobedömning. Hans släktingar kom till sjukhuset och berättade för polisen att den sydafrikanske mannen var nervös inför ett jobb och inte hade sovit på tre dagar.

I liknande senaste nyheter:

En berusad rysk man stoppades av Phuket-polisen med en taser (elektrisk pistol) efter att han upptäckte att han skadade flera bilar i Wichit.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.